Firmaprofil

Konsulentvirksomheden fleXmanagement er ejet og drevet af Flemming Eriksen, som har mere end 20 års erhvervserfaring. Flemming Eriksen, der er født i 1962, har i mange år været ansat i den nordjyske telekommunikationsbranche og har bestredet stillinger som administrerende direktør, udviklingsdirektør, projektchef og produktudvikler. Han er uddannet ingeniør og har en HD i organisation og ledelse. I perioden 2002-2009 havde han det øverste ansvar for en virksomhed med op til 300 ansatte. I samme periode blev virksomheden opkøbt hele to gange.

fleXmanagement tilbyder løsning af ledelsesopgaver inden for udvikling såvel som afvikling af virksomheder.

Inden for udvikling tilbydes facilitering af forandringsprojekter i forbindelse med:

  • optimering af organisationsstrukturer.
  • optimering af innovations- og udviklingsprocesser.
  • optimering af innovations- og udviklingsprojekter.

Find flere detaljer under produktbeskrivelsen af ”Den ekstra ressource – ved forandringsprojekter eller interim opgaver” – klik her.

Ligeledes tilbydes interim management i perioder fra en til seks måneder. Enten som den ekstra ressource eller stand-in i forbindelse med sygdom eller orlov.

Inden for afvikling tilbydes facilitering af:
  • outplacement af større grupper opsagte medarbejdere
  • hel eller delvis virksomhedsafvikling

Find flere detaljer under produktbeskrivelsen af “Den positive forskel – ved afskedigelser eller virksomhedsafvikling” – klik her.


fleXmanagements differentiere sig fra andre konsulentvirksomheder ved at løse opgaven indefra og altid med udgangspunkt i virksomhedens aktuelle problemstilling.